У нашој школи се учи, машта и воли!

Претрага
Close this search box.

Позоришна представа „Несрећна Кафина“

Дана 2. октобра 2024. године, ученици нижих разреда наше школе имали су прилику да присуствују представи „Несрећна Кафина“ у Културном центру у Апатину. Ова представа је донела богату комбинацију комедије, драме и важних животних порука.

„Несрећна Кафина“ говори о девојчици Кафини која се суочава с многим изазовима у свом животу. Кроз ликове, представа приказује важне теме пријатељства, храбрости и суочавања с властитим страховима. Глумци су бриљирали у својим улогама, доносећи ликове доживљено и са много емоција. Њихова енергија и ентузијазам пренели су се и на публику, која је често громогласно аплаудирала и реаговала на смешне тренутке.

Један од најимпресивнијих тренутака представе био је када је Кафина, након много превирања, пронашла своју унутрашњу снагу. Порука о важности самопоуздања и веровања у себе оставила је снажан утисак на ученике.

Све у свему, представа „Несрећна Кафина“ оставила је снажан утисак на све нас. Ученици су се вратили у школу пуни утисака. Ова представа није само забавила, већ је и подстакла децу на размишљање о важним животним вредностима.